» Jins

Werk voor ons buitenlands kamp

Heb jij een lastig klusje waar je maar niet aan begonnen geraakt, een grote tuin die nog eens onderhouden moet worden, een (coronaproof) feestje waar je wat opdienhulp of barmannen/vrouwen nodig hebt, of gewoon eens bij je thuis een grote najaarskuis moet doen? Van tuinieren tot babysitten, wij doen het allemaal tegen een prijsje!

Contacteer ons via onze leiding, via facebook of via Jinleiding.scoutstervant@gmail.com en zorg ervoor dat jouw werk gedaan wordt en onze jins een fantastisch buitenlands kamp kunnen hebben.

Stevige linker,

De jins van Scouts & Gidsen Tervant

Spaghettidag

Naar goede traditie organiseren de Jins van Scouts Tervant een jaarlijkse spaghettidag ten voordele van hun (hopelijk) buitenlands kamp. Dit jaar zijn we echter genoodzaakt om het iets anders aan te pakken: een afhaal spaghettidag! Op zondag 21 maart 2021 organiseren we een drive-through spaghettidag aan de scoutslokalen (Piloonstraat 15). De afhaalmomenten zijn tussen 12u-14u en 16u30-19u. De pasta’s die we jullie voorschotelen zijn:
– Spaghetti Bolognaise
– Spaghetti Bolognaise vegetarisch
– Spaghetti Carbonara
Deze zijn allemaal te verkrijgen in een volwassen- of kinderportie en zijn apart verpakt in bakjes om makkelijk mee te nemen.Buiten de pasta’s hebben jullie dit jaar ook de keuze om aangepaste wijn en/of onze enige echte Tripel te bestellen! Onze Tripel zijn we, op het moment dat we dit schrijven, nog volop aan het brouwen. In samenwerking met Remise 56 zal onze Tripel midden maart op de markt verschijnen onder de naam: Tervan’t Padje.Bestellingen plaatsen kan via onderstaande link, uiterlijk tot 9 maart 2021!

Contact

Contacteer de takverantwoordelijke via zijn gsm nummer of via de tak mail:jinleiding@scoutstervant.be

Vonk

Leiding