» Events & Info

Events

Warning: Undefined variable $position in /customers/f/b/9/scoutstervant.be/httpd.www/wp-content/themes/scouts_template/events.php on line 22

Bikkebikkebik

Op zaterdag 21 mei kunnen we eindelijk onze uitgestelde bikkebikkebik organiseren.  De leden van het groepscomité komen in de loop van de volgende weken bij jullie langs om kaarten te verkopen.

Jullie kunnen ons al  helpen door vooraf de bijgaande menukaart te bekijken en te noteren wie wat graag wil eten.  Hoor eventueel ook al eens bij familieleden, vrienden, … of je voor hen kaarten kan meebestellen.  Op zondag 24/4 na de scoutsvergadering verkopen we ook kaartjes aan het lokaal, als je dan even langs komt spaart ons dat ook heel wat tijd.

Het groepscomité beheert de scoutslokalen en staat de scoutsleiding bij met raad en daad waar dat nodig is.  De opbrengst van de bikkebikkebik wordt volledig besteed aan afbetaling, onderhoud en energiekosten van de lokalen.  We kunnen jullie steun dus zeer goed gebruiken.

Wil je op de bikkebikkebik enkele uurtjes een handje toesteken of zelf lid worden van het groepscomité dan mag je ons dat ook zeker laten weten via Groepscomite.scouts.tervant@gmail.com, bij de groepsleiding of bij één van onze groepsleden.

Tot binnenkort !

Uniform

Ons scoutsuniform: de das (beige voor leden, geel-groen voor leiding), de bruine broek of rok, het Scouts en Gidsen Vlaanderen t-shirt en een hemd met de kentekens op de juiste plaats.