» Events & Info

Spaghettidag

Naar goede traditie organiseren de Jins van Scouts Tervant een jaarlijkse spaghettidag ten voordele van hun (hopelijk) buitenlands kamp. Dit jaar zijn we echter genoodzaakt om het iets anders aan te pakken: een afhaal spaghettidag! Op zondag 21 maart 2021 organiseren we een drive-through spaghettidag aan de scoutslokalen (Piloonstraat 15). De afhaalmomenten zijn tussen 12u-14u en 16u30-19u. De pasta’s die we jullie voorschotelen zijn:
– Spaghetti Bolognaise
– Spaghetti Bolognaise vegetarisch
– Spaghetti Carbonara
Deze zijn allemaal te verkrijgen in een volwassen- of kinderportie en zijn apart verpakt in bakjes om makkelijk mee te nemen. Buiten de pasta’s hebben jullie dit jaar ook de keuze om aangepaste wijn en/of onze enige echte Tripel te bestellen! Onze Tripel zijn we, op het moment dat we dit schrijven, nog volop aan het brouwen. In samenwerking met Remise 56 zal onze Tripel midden maart op de markt verschijnen onder de naam: Tervan’t Padje. Bestellingen plaatsen kan via onderstaande link, uiterlijk tot 9 maart 2021!

Uniform

Ons scoutsuniform: de das (beige voor leden, geel-groen voor leiding), de bruine broek of rok, het Scouts en Gidsen Vlaanderen t-shirt en een hemd met de kentekens op de juiste plaats.