» Events & Info

Events

Bikkebikkebik verplaatst

Beste scouts sympathisanten, met spijt moeten we jullie meedelen dat de Bikkebikkebik van 5 februari verplaatst wordt naar een nieuwe datum in mei (deze wordt zeer binnenkort aangekondigd).

Met vriendelijke groeten,

Het groepscomité

Warning: Undefined variable $position in /customers/f/b/9/scoutstervant.be/httpd.www/wp-content/themes/scouts_template/events.php on line 22

Bikkebikkebik

Beste ouders en sympathisanten
Op 5/2/2022 vindt de jaarlijkse Bikkebikkebik plaats. Je kan komen smullen van koude schotel van kraakverse groentjes, spek&eieren of lekkere haan met appelmoes of champignonsaus, njam njam najm!
Voor en na de scoutsvergadering van zondag 12/12 kan je aan de lokalen kaarten kopen (cash of Payconiq), de overige verkoop is huis-aan-huis door de leden van het groepscomité.

De opbrengst van de Bikkebikkebik gaat naar de afbetaling van de lokalen, kosten voor elektriciteit, gas, water, e.d.
We hopen dit jaar weer een echte eetdag te kunnen houden! Moesten de maatregelen dan anders zijn, dan voorzien we een afhaalversie.
Tot binnenkort!

Info

Uniform

Ons scoutsuniform: de das (beige voor leden, geel-groen voor leiding), de bruine broek of rok, het Scouts en Gidsen Vlaanderen t-shirt en een hemd met de kentekens op de juiste plaats.