Oei! Ik ben even de weg kwijt, terug naar home?

Groepspraatje december

Beste scoutsvrienden,

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en wat een fantastische maand zal dat weer worden. De Sint en de Kerstman komen weer bij elk huisje langs met veel cadeautjes, maar ook niet te vergeten het sfeervolle kerstfeestje die je deze maand kan verwachten binnen je tak!

Onze jaarlijkse minimarkt is ondertussen ook weer achter de rug. We hebben weer een hoop centjes mogen bijeenrapen voor ons goed doel Benefit 4 Kids. Bedankt aan iedereen die een borreltje of een soepje zijn komen drinken, degene die mee hebben gedaan aan de tombola, een goeie bicky hebben gegeten of  gesnoept hebben van al het ander lekkers dat onze leden klaar hadden gemaakt!

Op vrijdag 24 december nodigen we jullie ook  uit om samen naar de middernachtmis in kerk van Tervant te gaan.

Het weekend van de 25ste en de 26ste is het ook geen scouts zo kunnen jullie de feestdagen lekker gezellig met je gezin vieren!

Wij wensen jullie allemaal alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Stevige linker,

Groepsploeg